Giỏ hàng của bạn trống

Cửa hàng

Số lượng: 0

Tổng cộng: 0,00

MS-2377U

Érettségire készülök - Angol nyelv emelt szint

Felkészítőkönyv a szóbeli vizsgára

Sách giáo khoa

Imosoft Kft.
MS-2377U - Phiên bản 1, 2019 - trang 176

Tác giả: Meskó Krisztina

Új kiadványunk a felkészítő könyvek között egyedülálló módon segíti az emelt szintű angol szóbeli vizsga sikeres letételét. A mai kor témáit feldolgozó érdekes feladatsorai, szövegei, videói korszerű és színvonalas taneszközzé teszik a kötetet, amely önálló és tanórai használatra egyaránt alkalmas.

A könyv két fejezetből áll. Az első az emelt szintű érettségi vizsga feladattípusaiból (társalgás, vita, önálló témakifejtés) összeállított komplett feladatsorokat tartalmaz, amelyek a sikeres vizsgához elengedhetetlen szókincs elsajátítása mellett a feladattípusokban való jártasság megszerzésében is segítenek. A kötet külön hangsúlyt fektet a vitára: minden állításhoz bemutat lehetséges érveket és ellenérveket.

A második fejezet a komplexebb témákban való tájékozódásban, az információszerzésben is hatékony segítséget nyújt. A benne található korszerű témákat feldolgozó szövegek és videók, valamint a hozzájuk kapcsolódó változatos feladatok a szókincs és a beszédkészség fejlesztése mellett az „erről magyarul sem tudnék beszélni” problémájára is megoldást kínálnak.

A kiadvány a szókincs elsajátítását online hozzáférhető extra feladatokkal is segíti.

TRANG CHỦ Phiên bản kỹ thuật số
Ấn phẩm kỹ thuật số để sử dụng tại nhà
14.00 EUR
LỚP HỌC Phiên bản kỹ thuật số
Ấn phẩm kỹ thuật số được thiết kế để sử dụng trong trường học, với bảng tương tác
70.00 EUR

Các ấn phẩm khác cho Lớp 12

Added to your cart.