Ваш кошик порожній

Купити

Кількість: 0

Всього: 0,00

0

Ягуар

Ягуар

Ягуар, який ловить свою здобич одним стрибком, є одним з найнебезпечніших хижаків у Південній Америці.

02:50

Біологія

Ключові слова

ягуар, леопард, ссавці, котячі, хижаки найвищого рівня, Тропічний ліс, Південна Америка, хижак, територія, тварини, хребетні, біологія

On-screen labels

Самці можуть важити до 150 кг., міцне тіло, хижак вершин, їжа: олень, кабани, каймани, риба, термін вагітності: 90–110 днів, Вимираючий вид, ЯГУАР, олені, дикі свині, каймани, риба, 70-150 кг, 12-15 років у дикій природі, ЇЖА:, ВАГА:, ТРИВАЛІСТЬ ЖИТТЯ:
Added to your cart.