Sepetiniz boş

Satın al

Adet: 0

Toplam: 0,00

MS-2377U

Érettségire készülök - Angol nyelv emelt szint

Felkészítőkönyv a szóbeli vizsgára

Ders kitabı

Imosoft Kft.
MS-2377U - 1. baskı, 2019 - 176 sayfa

Yazarlar: Meskó Krisztina

Új kiadványunk a felkészítő könyvek között egyedülálló módon segíti az emelt szintű angol szóbeli vizsga sikeres letételét. A mai kor témáit feldolgozó érdekes feladatsorai, szövegei, videói korszerű és színvonalas taneszközzé teszik a kötetet, amely önálló és tanórai használatra egyaránt alkalmas.

A könyv két fejezetből áll. Az első az emelt szintű érettségi vizsga feladattípusaiból (társalgás, vita, önálló témakifejtés) összeállított komplett feladatsorokat tartalmaz, amelyek a sikeres vizsgához elengedhetetlen szókincs elsajátítása mellett a feladattípusokban való jártasság megszerzésében is segítenek. A kötet külön hangsúlyt fektet a vitára: minden állításhoz bemutat lehetséges érveket és ellenérveket.

A második fejezet a komplexebb témákban való tájékozódásban, az információszerzésben is hatékony segítséget nyújt. A benne található korszerű témákat feldolgozó szövegek és videók, valamint a hozzájuk kapcsolódó változatos feladatok a szókincs és a beszédkészség fejlesztése mellett az „erről magyarul sem tudnék beszélni” problémájára is megoldást kínálnak.

A kiadvány a szókincs elsajátítását online hozzáférhető extra feladatokkal is segíti.

HOME Dijital versiyon
Evde kullanım için tasarlanmış dijital yayın.
14.00 EUR
CLASSROOM Dijital versiyon
Okulda kullanım için tasarlanmış dijital yayın. İnteraktif tahtada da kullanılabilir.
70.00 EUR

12. sınıftakiler için daha fazla yayın

Added to your cart.