Vaša košarica je prazna.

Nakupovanje

Količina: 0

Skupaj: 0,00

Új Digitális Oktatás Csomagok a Vodafone-nal

26. oktober 2020Máté Fazekas

Örömmel jelentjük be, hogy a Vodafone Magyarországgal együttműködésben kialakított Digitális Oktatás Csomagjaink 2020. október 20-tól elérhetőek a Vodafone ügyfelei számára. Az egyedülálló konstrukció célja, hogy segítsük az általános és középiskolás fiatalok élményszerű oktatási tartalmakhoz való hozzáférésének lehetőségét és digitális készségeinek fejlesztését. 

A Vodafone Magyarország és a Mozaik Kiadó célja közös: a társadalmi egyenlőtlenségek kiküszöbölésének érdekében a következő nemzedék minőségi oktatási tartalomhoz való hozzáférésének biztosítása és digitális készségeinek fejlesztése interaktív oktatási anyagok segítségével. 

Az új Digitális Oktatás Csomagok részeként, korlátlanul hozzáférhető a digitális oktatási platformunk, a mozaWeb, mely több mint 1200 interaktív háromdimenziós jelenettel, 1200 videóval, 120 tantárgyspecifikus applikációval és játékkal, 780 hanganyaggal, 5300 képpel, illetve számos teszttel és feladatsorral segíti a digitális térben történő oktatást és tanulást. Ezeken felül a csomagok digitális kiadványokat is tartalmaznak (1 vagy 5 választható általános iskolai vagy középiskolai könyvet), melyek az interaktív tartalmakkal kiegészülve segítséget nyújtanak a tananyag könnyebb feldolgozásához, valamint a megszerzett ismeretek elmélyítéséhez és gyakorlásához. 

A minőségi oktatás minden gyermeknek jár. Ezen alapgondolat mentén, a koronavírus miatt kialakult helyzetre válaszul tettük adatforgalom használata nélkül elérhetővé a Mozaik Kiadó digitális oktatási tartalmait még tavasszal. Ezt tartottuk továbbá szem előtt a két új Digitális Oktatás Csomag kialakításakor is, hiszen ezek segítségével havonta akár egy ebéd áráért számtalan minőségi, izgalmas digitális oktatási tartalmat biztosíthatunk ügyfeleink számára.” – mondta el Révész Balázs a Vodafone Magyarország Zrt. lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. Az új oktatási csomagok egyik előnye, hogy hűségidő nélkül rendelhetők, így akár 1 hónapra is igénybe vehető a szolgáltatás, témazárókra készülve, vagy akár az év végi osztályzat javításához is. 

Az oktatás a világon mindenütt hatalmas kihívás előtt áll. Ma már nem csak az a kérdés, hogy mit tanítsunk. Legalább ilyen fontos az is, hogyan és milyen formában közvetítsük az ismereteket a felnövekvő nemzedékek számára. 30 éves fennállásunk óta elkötelezettek vagyunk a széles körben elérhető, innovatív, minőségi oktatás mellett. Tavasszal több százezer magyar tanulónak biztosítottuk ingyenesen a digitális tartalmainkat és a bevált, rendkívül népszerű tankönyveinket. A Vodafone-nak köszönhetően a szolgáltató ügyfelei ezen tartalmakat ráadásul ingyenes adatforgalom mellett érhették el a tavaszi időszakban. Most új formában és kedvezményes Digitális Oktatás Csomagokkal közösen próbáljuk támogatni azokat, akik segítséget szeretnének kapni a tananyagok könnyebb és élményszerűbb feldolgozásához.” – fogalmazott Dr. Török Ildikó, a kiadónk üzletfejlesztésért felelős vezetője.

A 750 forintos havidíjjal elérhető Digitális Oktatás Csomag Alap korlátlan hozzáférést biztosít a  felhőalapú, integrált oktatási rendszerünkhöz, és 1 szabadon választott digitális kiadványt is tartalmaz. A 2490 forintos havidíjért elérhető Digitális Oktatás Csomag Extra szintén korlátlan hozzáférést biztosít a mozaWeb tananyagaihoz, ugyanakkor itt a diákok számára már 5 digitális kiadványt választhatnak az adott évfolyam kiadványai közül. A tananyagok interaktív környezettel segítik az élményszerűbb, gyorsabb és maradandóbb tanulást, olyan szülőknek és gyermekeiknek ajánlott, akik szeretnék érdekesebbé tenni az otthoni tanulást. A szolgáltatás bármely havi díjas Vodafone lakossági mobil szolgáltatás csomaghoz aktiválható a MyVodafone applikációban, online vagy telefonos ügyfélszolgálatukon keresztül, új előfizetéssel a Vodafone webshopjában és üzleteiben is igényelhetik az ügyfelek. A szolgáltatást a szülő is megrendelheti, a tanulónak nem kell rendelkezni Vodafone előfizetéssel. A szolgáltatásról további tájékoztatás a www.vodafone.hu/digitalisoktatas linken érhető el.

Tags: Mozaik , kiadó , vodafone , oktatási csomag , mobil csomag , szolgáltatás , otthoni tanulás , távoktatás , interkatív oktatás , 3D jelenet
Added to your cart.