Váš nákupný košík je prázdny

Nákup

Kusy: 0

Spolu: 0,00

0

Jaguár

Jaguár

Jaguár, ktorý dokáže svoju korisť chytiť jediným skokom, je v Južnej Amerike jedným z najnebezpečnejších predátorov.

02:50

Biológia

Kľúčové slová

jaguár, panter, cicavec, mačkovitá, top predátor, Tropický dažďový les, Južná Amerika, dravec, územia, zviera, Stavovce, biológia

On-screen labels

Samce môžu vážiť až 150 kg., robustné telo, vrcholový predátor, potrava: jeleňovité, pekariovité, kajman, ryby, doba brezivosti: 90-110 dní, Ohrozený druh, JAGUÁR, jeleňovité, pekariovité, kajman, ryby, 70-150 kg, vo voľnej prírode 12-15 rokov, POTRAVA:, TELESNÁ HMOTNOSŤ:, DĹŽKA ŽIVOTA:
Added to your cart.