Coșul dvs. este gol.

Cumpără

Cantitate: 0

Total: 0,00

0

Cum îmi pot șterge contul de utilizator?

06.05.2020, 14:47

Pentru a șterge contul de utilizator este nevoie să vă autentificați și apoi să vă deschideți profilul . Pentru deschiderea acestuia faceți clic pe linkul anterior, sau în colțul din dreapta sus pe propriul nume, apoi în meniul afișat pe Profilul meu.

Pe mobil faceți clic pe butonul meniu din colțul din stânga sus, apoi pe simbolul verdepentru afișarea meniului în care puteți găsi elementulProfilul meu.

În secțiunea Informații de bază vă găsiți numele de utilizator iar lângă acesta linkul Șterge contul.

A fost util? Da Nu
Added to your cart.