Twój koszyk jest pusty

Zakupy

Sztuka: 0

Razem: 0,00

0

MS-2377U

Érettségire készülök - Angol nyelv emelt szint

Felkészítőkönyv a szóbeli vizsgára

Podręcznik

Mozaik Kiadó
MS-2377U - 1. edycja, 2019 - 176 strona

Autorzy: Meskó Krisztina

Új kiadványunk a felkészítő könyvek között egyedülálló módon segíti az emelt szintű angol szóbeli vizsga sikeres letételét. A mai kor témáit feldolgozó érdekes feladatsorai, szövegei, videói korszerű és színvonalas taneszközzé teszik a kötetet, amely önálló és tanórai használatra egyaránt alkalmas.

A könyv két fejezetből áll. Az első az emelt szintű érettségi vizsga feladattípusaiból (társalgás, vita, önálló témakifejtés) összeállított komplett feladatsorokat tartalmaz, amelyek a sikeres vizsgához elengedhetetlen szókincs elsajátítása mellett a feladattípusokban való jártasság megszerzésében is segítenek. A kötet külön hangsúlyt fektet a vitára: minden állításhoz bemutat lehetséges érveket és ellenérveket.

A második fejezet a komplexebb témákban való tájékozódásban, az információszerzésben is hatékony segítséget nyújt. A benne található korszerű témákat feldolgozó szövegek és videók, valamint a hozzájuk kapcsolódó változatos feladatok a szókincs és a beszédkészség fejlesztése mellett az „erről magyarul sem tudnék beszélni” problémájára is megoldást kínálnak.

A kiadvány a szókincs elsajátítását online hozzáférhető extra feladatokkal is segíti.

HOME Digitalna wersja
Publikacja cyfrowa przygotowana do korzystania w domu.
14.00 EUR
CLASSROOM Digitalna wersja
Publikacja cyfrowa do korzystania w szkole, która może być używana także na tablicach interaktywnych.
70.00 EUR

Inne publikacje dla uczniów klas 12.

Added to your cart.