Uw winkelwagentje is leeg

Winkelen

Aantal: 0

Totaal: 0,00

0

De jaguar

De jaguar

De jaguar, die zijn prooi in één sprong grijpt, is een van de gevaarlijkste roofdieren van Zuid-Amerika.

02:50

Biologie

Trefwoorden

jaguar, panter, zoogdier, felid, toppredator, regenwoud, Zuid-Amerika, roofdier, grondgebied, dierlijk, gewervelde dieren, Biologie

On-screen labels

Mannetjes kunnen wel 150 kg wegen., krachtig lichaam, toppredator, voedsel: herten, tapirs, kaaimannen, vissen, draagtijd: 90-110 dagen, Bedreigde diersoort, JAGUAR, herten, tapirs, kaaimannen, vissen, 70-150 kg, in het wild 12-15 jaar, VOEDSEL:, LICHAAMSGEWICHT:, LEVENSVERWACHTING:
Added to your cart.