Váš nákupní košík je prázdný

Nákup

Kusy: 0

Spolu: 0,00

0

MS-2377U

Érettségire készülök - Angol nyelv emelt szint

Felkészítőkönyv a szóbeli vizsgára

Učebnice

Mozaik Education
MS-2377U - Edice 1, 2019 - 176 stran

Autoři: Meskó Krisztina

Új kiadványunk a felkészítő könyvek között egyedülálló módon segíti az emelt szintű angol szóbeli vizsga sikeres letételét. A mai kor témáit feldolgozó érdekes feladatsorai, szövegei, videói korszerű és színvonalas taneszközzé teszik a kötetet, amely önálló és tanórai használatra egyaránt alkalmas.

A könyv két fejezetből áll. Az első az emelt szintű érettségi vizsga feladattípusaiból (társalgás, vita, önálló témakifejtés) összeállított komplett feladatsorokat tartalmaz, amelyek a sikeres vizsgához elengedhetetlen szókincs elsajátítása mellett a feladattípusokban való jártasság megszerzésében is segítenek. A kötet külön hangsúlyt fektet a vitára: minden állításhoz bemutat lehetséges érveket és ellenérveket.

A második fejezet a komplexebb témákban való tájékozódásban, az információszerzésben is hatékony segítséget nyújt. A benne található korszerű témákat feldolgozó szövegek és videók, valamint a hozzájuk kapcsolódó változatos feladatok a szókincs és a beszédkészség fejlesztése mellett az „erről magyarul sem tudnék beszélni” problémájára is megoldást kínálnak.

A kiadvány a szókincs elsajátítását online hozzáférhető extra feladatokkal is segíti.

HOME Digitální verze
Digitální publikace určená pro domácí použití.
14.00 EUR
CLASSROOM Digitální verze
Digitální publikace určená na školní použití, kterou lze použít i na interaktivní tabuli.
70.00 EUR

Doporučené publikace

Added to your cart.